top of page
Upsmart

Pipedrive kosten

Overweeg je om Pipedrive te gebruiken om je salesproces te optimaliseren? Pipedrive is een van de meest toonaangevende CRM-tools op de markt en zorgt ervoor dat jij je bedrijfsprocessen eenvoudig kunt stroomlijnen om je doelen te bereiken. Upsmart helpt je hier graag bij! Als de grootste Pipedrive partner van Nederland weten wij als geen ander hoe we deze tool het beste kunnen implementeren binnen jouw bedrijf en bieden we ondersteuning waar nodig. Ontdek in dit artikel de abonnementen en de bijbehorende Pipedrive kosten.

 

Upsmart biedt een gratis proefperiode aan van 45 dagen voor Pipedrive waarbij geen creditcard is vereist. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met het programma en ontdekken welk abonnement het beste bij je past. Wij adviseren je hier natuurlijk graag in. 

MEER OMZET

De abonnementen en Pipedrive kosten

Het is belangrijk om een abonnement te kiezen dat het beste bij jouw bedrijf past. De Pipedrive kosten starten al vanaf € 14,90 per maand (jaarlijks gefactureerd). Je maakt dan gebruik van het Essential abonnement. De andere abonnementen zijn:

upsmart-pipedrive-kosten

Op de website van Pipedrive zijn de kosten inzichtelijk gemaakt en lees je meer over de  belangrijkste functies per abonnement. Wil je graag meer functies toevoegen aan een abonnement? Dat kan met verschillende add-ons zoals de LeadBooster, Websitebezoekers en Smart Docs. Deze krachtige add-ons zorgen vaak voor een nog beter gestroomlijnd en geautomatiseerd salesproces.

Wij staan voor je klaar

Door onze uitgebreide ervaring hebben we een scherp oog voor het analyseren van salesprocessen en het signaleren van mogelijkheden voor efficiëntieverbetering. Bij Upsmart zetten onze Pipedrive specialisten zich in om je salesproces zo transparant, kwantificeerbaar en doelgericht mogelijk te structureren zodat het volle potentieel benut wordt. Bovendien geven we je graag een gedetailleerd inzicht in de Pipedrive kosten, welk abonnement het meest kostenefficiënt voor jou zal zijn en geven we je graag inzicht in hoe we jou kunnen ondersteunen in het implementatie- of optimalisatietraject.

 

We hebben al ruim 100 Pipedrive implementatietrajecten succesvol afgerond en graag helpen we ook jou met Pipedrive om je salesproces te optimaliseren!

 

Heb je interesse in het verbeteren van je salesproces en ben je benieuwd naar de Pipedrive kosten? Neem contact met ons op. Ons team staat klaar om je te adviseren over de meest geschikte Pipedrive oplossing voor jouw behoeften en budget.

CONTACT

Pipedrive proberen met professionals? 

 Ook snel slimmer werken? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. 

Upsmart
bottom of page